Zondag 4 november 2018

Mindfulness gedachtentraining Vlaardingen

Zondag 4 november 2018

Het leven overkomt je niet, je bent de oorzaak!

De gedachtentraining is een dag waar je leert dat jouw gedachten grote invloed uitoefenen op de kwaliteit van het leven. Leer je gedachten tot rust te brengen, te observeren en te veranderen waar nodig. Gedachten zijn krachtige energieën waarmee mensen zichzelf kunnen ondersteunen of ondermijnen. Wanneer men leert om de onwetendheid op dit gebied te verslaan met kennis en wijsheid kan men op een bewuste manier het leven bijsturen in de gewenste richting. De gedachten van vandaag, creëren de realiteit van morgen!
De gedachten van vandaag, creëren de realiteit van morgen. Deze wijsheid illustreert het belang van een bewuste keuze in welke gedachten jij je denken laat beheersen. Positieve en negatieve gedachten kunnen niet tegelijkertijd in je geest aanwezig zijn; een van de twee heeft de overhand. Het is óf een negatieve gedachte die je denken vult, óf een positieve gedachte. Vanuit dit perspectief is je verstand alleen maar een stukje gereedschap; jij bepaalt zelf wie je dit gereedschap laat besturen en waarmee je het verstand opvult.

De gedachtentraining bevat de volgende onderwerpen

 • default_title

  De belangrijkste zaken die je gezondheid beinvloeden.

 • default_title

  Gedachten creëren!

 • default_title

  Negatieve gedachten opsporen.

 • default_title

  Het verhogen van zelfwaardering.

 • default_title

  De verschillende vormen van bewustzijn.

 • default_title

  De technieken voor het vervangen van gedachten.

 • default_title

  Omgaan met het maken van fouten.

 • Show More
Stacks Image 870713
Deelname aan deze workshop kost € 145,- per persoon incl. BTW. Mensen die reeds de mindfulness bij ons hebben gevolgd of een vast yoga abonnement hebben, ontvangen € 35,- korting. Vraag de kortingscode aan via de e-mail. Schrijf je in via de webwinkel op deze pagina. Aanvang is 10.00 uur tot 16.30 inclusief de lunch, met verse broodjes en homemade soep koffie, thee, water & versnaperingen.
Indien je meer informatie wenst stuur dan een email naar "afgeschermd" of bel ons. Tel Silvia: 0610-698 986 of Michel 0653-848541. Deze workshop wordt gehouden aan het Buizengat 10, 3134 AG te Vlaardingen.
Stacks Image 47243

Een mooie aanvulling op de mindfulness

Lees review
Parkeer-informatie
Stacks Image 870800
Met veel plezier heb ik deze gedachtentrainingsdag gevolgd en ik ben er weer rijker vandaan gekomen ! Het is een bevrijdende en verrijkende ervaring in een warme en ontspannen sfeer !
Nel