Zondag 17 t/m vrijdag 22 juni 2018

6-daags Yoga & Mindfulness retreat juni 2018

Zondag 17 t/m vrijdag 22 juni 2018

In het Italiaanse Toscane (Vol geboekt)

Lees review

Thema:

Stap voor een paar dagen uit je vertrouwde wereld, uit je vaste patronen, gebruiken en gedachtes en laat je opnieuw inspireren. Door middel van mindfulness, yoga en meditatie nemen Michel en Silvia je mee op ontdekkingsreis. Dit retreat staat in het teken van creëren van een solide fundering voor een succesvol en gebalanceerd leven. Er zijn 5 basis principes die je leert kennen zodat je deze basis zelf kunt gaan bouwen voor een nieuwe toekomst.
De aarding, de adem, beweging, het observeren van gedachten en de verbinding met de ziel zijn de pijlers waarop je jouw leven veilig en stevig kunt vormgeven. Leer alles over deze belangrijke principes zodat je het doelbewust kunt toepassen. De nadruk van dit retreat ligt op de mindfulness waarbij yoga een prachtige ondersteuning biedt. In combinatie met mooie activiteiten, een uitstapje naar Cinque Terre en de Italiaanse keuken zal het opnieuw een onvergetelijke ervaring worden.
6 dagen in ondersteunende en transformerende energie is datgene wat jij jezelf geeft wanneer je met ons mee op reis gaat.

Vliegen op Pisa Airport

Vanaf Pisa airport is het iets meer dan 60 minuten rijden met de auto. Michel en Silvia verzorgen op de aankomstdag het vervoer van Pisa airport naar het Retreat centrum en weer terug naar Pisa airport op de vertrek dag.

Ons retreat centrum ligt op een schitterende locatie in het noord-Toscaanse heuvellandschap nabij Pontremoli. Omgeven door wijngaarden, uitzicht op de Appenijnen, rust en veel natuur is deze locatie een ideale plek om te genieten en in bewustzijn te groeien. Onze locatie wordt gerund door Familie Galanti die uitblinken in hun kookkunsten en gastvrijheid.

Alle maaltijden zijn volgens Toscaanse traditie en daardoor is het diner een avondvullend programma. We genieten gezamenlijk de lunch en na de lunch is er tijd voor ontspanning. Dit kan individueel of in de vorm van gezamenlijke activiteiten. Er is voldoende natuur en ruimte om je terug te trekken als je hier behoefte aan hebt. Tevens is er een buitenzwembad aanwezig als je van beweging en water houdt. Om een persoonlijke benadering te waarborgen is de groep niet groter dan 14 personen.

Stacks Image 92910
Wat een fijne tijd was het in Toscane. De combinatie van de prachtige omgeving, de yoga, mindfullnes en meditatie oefeningen, de fijne mensen die ik daar ontmoet heb, het lekkere eten en de altijd vrolijke gastvrouw was gewoon perfect! Bedankt Michel en Silvia! Volgend jaar weer? 😃
Ina H.
Stacks Image 92926